Waar kan ik toernooitickets, toernooien, geregistreerde toernooien, een andere speler of een Team PokerStarsspeler vinden?

Wat zoek je?

Toernooitickets

Ga naar 'Mijn beloningen' → 'Toernooitickets'. Als je een ticket selecteert, zie je alle toernooien waarvoor je je met dit ticket kunt inschrijven.

Toernooien
  • Computer: 'Meer' → 'Tools' → 'Zoeken...' → 'Een toernooi' → Typ de toernooi-ID in het daarvoor bestemde veld. Je kunt ook de sneltoets 'CTRL+T' gebruiken.
  • Mobiel: je kunt toernooien zoeken via tekst door het vergrootglaspictogram te gebruiken.
Toernooien waarvoor je bent ingeschreven
  • Computer: ga naar 'Meer' → 'Tools' → 'Mijn spellen en tickets' → 'Ingeschreven in toernooien' Je kunt ook de sneltoets 'CTRL+R' gebruiken.

Computer
  • Mobiel: de toernooien waarvoor je bent ingeschreven verschijnen in 'Mijn spellen' in de sectie Poker Home. Als je in geen enkel toernooi bent ingeschreven, is deze sectie verborgen.

Mobiel
Een andere speler
  • Computer: kies 'Meer' → 'Tools' → 'Zoeken' → 'Een speler'. Je kunt ook de sneltoets 'CTRL+F' gebruiken.
  • Deze feature is niet beschikbaar op mobiele apparaten.
Een Team PokerStarsspeler
  • Computer: kies 'Meer' → 'Tools' → 'Zoeken' → 'Een Team PokerStars Pro'. Je kunt ook de sneltoets 'CTRL+P' gebruiken.
  • Deze feature is niet beschikbaar op mobiele apparaten.