Stel de firewall zo in dat onze software verbinding kan maken met de server.

De juiste configuratie van de firewall is belangrijk om onze software verbinding te laten maken met de server.

In het configuratiescherm van de firewall staat een lijst met programma's en toestemmingen voor alle programmabestanden. Deze toestemmingen worden standaard ingesteld de eerste keer dat je ons programma onder de firewall laat draaien. Het programma vraagt je wat te doen, en als je op 'OK' drukt en de aanbeveling accepteert, wordt het programma geblokkeerd.

Om dit te corrigeren moet je die lijst met programma's vinden en deze onbeperkte toegang geven. Er is meestal een optie als 'Alles toestaan' of iets vergelijkbaars.

Je beveiligingssoftware configureren

Het proces gaat ongeveer zoals de instructies hieronder, hoewel de locatie voor elke firewall anders zal zijn:

1. Open het configuratiescherm van de firewall (meestal kun je dubbelklikken op het firewallpictogram naast de systeemklok van Windows of zoeken onder het startmenu).
  2. Druk op de tab 'Programma's' (of zoek naar de lijst met programma's).
  3. In de programmalijst vind je de volgende items:
    • PokerStars.exe
    • PokerStarsUpdate.exe
    • PokerStarsCommunicate.exe
    • PokerstarsBr.exe
    • PokerStarsComp.exe (alleen .NET)
    • Tracer.exe
    • xc.exe
    • xcw.exe
    • xcwxp.exe

Voor al die programma's is het wijzigen van 'Alles blokkeren' naar 'Alles toestaan' (of naar de machtigingen met de minste beperkingen) waarschijnlijk voldoende om je toegang tot de site toe te staan.

De instructies kunnen variëren afhankelijk van het merk en de versie van je beveiligingssoftware. Mocht je verder nog hulp nodig hebben, adviseren we je contact op te nemen met de leverancier van je firewallsoftware.