Een account creëren: instructies en informatie

Als je nieuw bent op ons platform: welkom! Hieronder vind je alle instructies die je nodig hebt om een account te creëren en aan de slag te gaan.

Hoe open ik een account?
  1. Ga naar onze website.
  2. Klik op 'PokerStars downloaden'.
  3. Er wordt je gevraagd het installatiebestand van onze software op te slaan.
  4. Sla het bestand op, voer het uit en na de installatie zou ons pictogram op je bureaublad moeten verschijnen.
  5. Open het en kies 'Nu aanmelden'. Er wordt je gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord te creëren. Kies je gebruikersnaam. Deze wordt gebruikt om je te herkennen aan de pokertafels. Zodra deze is bevestigd, kan hij niet meer worden gewijzigd, dus kies zorgvuldig.
  6. Voltooi het proces door het invullen van je e-mailadres, het land waarin je woont, hoe je over ons hebt gehoord en de bevestiging dat je ouder bent dan de minimumleeftijd voor die licentie.

Zodra je je account hebt gecreëerd, ontvang je 35.000 oefengeldchips. Die zijn helemaal gratis en hebben geen echte geldswaarde. Dan ben je klaar om te spelen aan de tafels.

Hoe creëer ik een account als ik de mobiele app gebruik?

Als je nog geen account hebt, kun je er een creëren via onze mobiele app:

1. Open de app.
  2. Tik in het inlogscherm op de optie 'Nieuw bij PokerStars? Doe nu mee'.
  3. Kies het land waarin je woont.
  4. Vul je e-mailadres in.
  5. Kies je gebruikersnaam. Je gebruikersnaam moet uit minimaal 4 karakters bestaan. Kies je gebruikersnaam zorgvuldig, want deze kan niet worden gewijzigd en is zichtbaar voor andere spelers.
  6. Stel een wachtwoord in.

Gebruik als je al een account hebt je inloggegevens om te beginnen met spelen op de mobiele app. Open, als je je gegevens niet meer weet, de app, kies 'Wachtwoord vergeten?' en volg de instructies.

Hoe valideer ik mijn account?

Je moet om transacties met echt geld te doen je account valideren en je identiteit laten verifiëren.

Vul daartoe het formulier 'Echt geld' in. Je kunt het vinden in onze computersoftware of mobiele app door te kiezen voor:

1. Kassier
  2. Uitbetalen
  3. Vul je persoonlijke gegevens in

Of klik, als je onze website gebruikt, op de knop hieronder om er rechtstreeks naartoe te gaan.

Webkassier

Kan ik meer dan één account openen?

Om een eerlijke omgeving te garanderen voor al onze spelers is het niet toegestaan om meerdere accounts te hebben. De reden hiervoor is dat het identificeren van de strategie van je tegenstander een belangrijk onderdeel is van poker. Eén account per speler zorgt ervoor dat je tegenstanders kunt identificeren en op ze kunt reageren.

Kunnen mijn familie of vrienden een account creëren?

Ja. Vrienden en familie kunnen op onze site spelen zo lang ze hun eigen account creëren en gebruiken met hun eigen naam en hun eigen e-mailadres.