Geluidsproblemen met onze mobiele app

Controleer eerst of je het geluid aan hebt staan in onze mobiele app.

'Account' → 'Instellingen' → 'Geluid'

Zet het geluid aan als deze optie niet is geactiveerd. Nu zou het geluid het weer moeten doen terwijl je een spel speelt.

Start je mobiele apparaat opnieuw als het probleem blijft bestaan.

Als het geluid nog steeds een probleem is:

1. Sluit alle apps die in de achtergrond worden uitgevoerd.
  2. Verbreek de verbinding met alle bedrade of via Bluetooth gekoppelde koptelefoons.

Mocht je nog problemen ondervinden, laat het ons dan weten:

• Werkt het geluid van andere apps wel?
  • Wat is het model, het type en de besturingssysteemversie van je apparaat?

Stuur ons ook de logbestanden uit onze app:

Pictogram 'Account' → 'Help' → 'Logbestanden verzenden naar de klantenservice' → 'LOGBESTANDEN VERZENDEN'

Belangrijk:
Stuur ons deze bestanden zo snel mogelijk, want na 48 uur worden ze overschreven.