Opnieuw installeren na wissen cache en gegevens (Android)

Volg deze stappen om de cache en gegevens van onze Androidapp te wissen:

1. Ga naar 'Instellingen', dan 'Apps en notificaties'.
  2. Vind onze app (druk op 'Alle' als je deze niet ziet), en tik erop.
  3. Kies 'Opslag en cache' onder 'App-info'.
  4. Tik op 'Gegevens wissen' en 'Cache legen'.
  5. Ga terug naar 'App-info' en tik op 'Verwijderen'.
  6. Start je apparaat opnieuw.

Deze instructies kunnen variëren afhankelijk van het apparaat en de versie van het besturingssysteem. Vraag de fabrikant om de precieze instructies als de instructies die we verstrekken niet op jouw apparaat van toepassing zijn.

Download en installeer ten slotte onze app opnieuw via onze website of de Google Play Store (indien beschikbaar).

Deze stappen kunnen veelvoorkomende problemen met apps oplossen. Hieronder vallen vastlopen, crashen en onverwacht opnieuw opstarten.