Tips voor het spelen aan meerdere tafels

Als je graag aan meerdere tafels speelt, hier zijn een aantal tips en features om je spelbeleving naar een hoger niveau te tillen:

• Verhoog het aantal tafels langzaam. Het spelen aan meerdere tafels vergt oefening.
  • Gebruik grote beeldschermen: hoe groter, hoe beter - zodat er meer tafels op het scherm passen.
  • Bekijk de beschikbare features onder 'Instellingen' → 'Spel' → 'Meerdere tafels'

Gebruik toetsenbordsneltoetsen voor de toegang tot verschillende menu's.

Kies de positie en grootte van je tafels of laat onze software dat voor je doen. Ga naar:

• 'Instellingen' → 'Lay-outs' → 'Positionering tafelvensters'
    • Tafels naast elkaar (Ctrl-9): dit geeft de tafels weer op hun maximale grootte zonder overlap. Er kan overlap zijn als er meer tafels open zijn dan de monitor kan ondersteunen.
    • Tafels trapsgewijs (Ctrl-0): tafels overlappen met een kleine verschuivingsafstand. Je kunt elke tafel handmatig kiezen.
    • Tafels stapelen (Ctrl-8): dit zet alle tafels onder de tafel die je als hoofdtafel hebt gekozen.

Sla de lay-out op als je er tevreden mee bent:

• 'Instellingen' → 'Lay-outs' → 'Positionering tafelvensters' → 'Tafelpositionering onthouden'

De feature slaat de posities van de tafels op en zet nieuwe tafels op dezelfde manier neer.

Heb je een favoriete plaats? Met 'Voorkeursplaats' kom je er altijd op terecht. Kies om deze feature te gebruiken:

• 'Instellingen' → 'Tafeluiterlijk' → 'Voorkeursplaats'

Zet gewoon een vinkje op de plaats die je wilt. Simpel.