Geluidsproblemen op Windows of Mac

Gewoon hoe het klinkt als er een kaart wordt gedeeld... Of het geluid van chips die na het winnen van een grote hand van de pot in je stack geschoven worden... En zelfs de waarschuwing dat de tijd dringt: nu of nooit!

We weten hoe belangrijk geluiden voor online poker en gaming zijn en we willen niet dat je deze belangrijke feature moet missen.

Misschien is het logisch, maar je kunt het best beginnen met controleren of de optie geluid is ingeschakeld. Open de software en druk in de menubalk op:

'Instellingen' → 'Algemeen' → 'Geluiden'

Zorg ervoor dat het vakje naast 'Geluidseffecten inschakelen' is aangevinkt.

Daaronder zie je de knop 'Bètageluiden inschakelen'. Vink om te testen de optie aan, zodat deze is ingeschakeld en probeer op het pictogram muzieknoot te klikken om te controleren of je een geluid hoort.

Probeer als het probleem blijft bestaan de volgende suggesties, afhankelijk van je besturingssysteem:

Windows

Controleer of onze software in de Windows Volumemixer niet op dempen staat:

1. Open een tafel in onze software.
  2. Rechtsklik op de volumeregeling in de rechterbenedenhoek van je bureaublad.
  3. Kies 'Volumemixer openen'.

Je krijgt dan een volumeregeling voor onze software. Als deze gedempt is, zet je het volume hoger.

Mac

Controleer of het volume op je Mac niet is gedempt. Als je geen volumeregeling in je menubalk hebt staan, volg je deze stappen:

1. Ga naar 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Kies 'Geluid'.
  3. Controleer of de optie 'Toon volume in menubalk' is aangevinkt.