Spelersnotities bewerken

Kies om naar de instellingen van de spelersnotities en de map waar je notities zijn opgeslagen te gaan:

'Instellingen' → 'Spel' → 'Spelersnotities'

Instellingen spelersnotities

Druk op 'Spelersnotities bewerken' om nieuwe notities te maken over andere spelers of bestaande notities te bewerken.

In het bewerkvenster heb je de volgende mogelijkheden:

• Zoekbalk: Zoek in je notities over andere spelers.
  • Toevoegen: Maak een notitie over een speler gebaseerd op zijn gebruikersnaam.
  • Verwijderen: Hiermee verwijder je de op dat moment gemarkeerde notitie in het bovenstaande venster.
  • Belangrijke notities: Notitiebestanden van andere locaties importeren.
  • Map wijzigen...: De map wijzigen waarin je je notities hebt opgeslagen.
  • Map openen: De map openen waarin je je notities hebt opgeslagen.
  • Label aanpassen: De naam en kleur aanpassen van spelersnotitielabels.

Opties spelersnotities

Druk om je wijzigingen op te slaan op 'Sluiten' en verlaat de software door rechtsboven op 'X' te drukken.

Als de software crasht voordat je het venster sluit en de software verlaat worden nieuwe notities of wijzigingen aan notities niet opgeslagen.