Aanvuloptie voor oefengeldchips

Je kunt je oefengeldsaldo elke vier uur aanvullen met 15.000 chips via de kassier, met de optie 'Gratis chips' in onze mobiele app of tijdens het spelen.

Aanvullen via de kassier

Volg de instructies hieronder, afhankelijk van de instellingen in je kassier.

Als de tab 'Oefengeld' beschikbaar is in je kassier:

1. Open de kassier in onze computersoftware of mobiele app.
  2. Kies 'Oefengeld' (scrol als je onze mobiele app gebruikt naar rechts om deze tab te zien).
  3. Tik op 'Innen'.

Als de oefengeldtab niet beschikbaar is, kun je alsnog aanvullen via de kassier, maar zorg er dan voor dat je eerst switcht naar de oefengeldlobby. Volg de onderstaande instructies, afhankelijk van het platform dat je gebruikt:

1. Switch naar de oefengeldlobby.
    • Computer: kies bij de keuzerondjes 'Echt geld' en 'Oefengeld' onder je saldo voor 'Oefengeld'.
    • Mobiel: open 'Account' en zet de knop op 'Oefengeld'.
  2. Open de kassier en tik in het eerste scherm op 'Innen'.

Als je in onze app voor het web bent (indien beschikbaar) heb je geen toegang tot de aanvulfeature als er geen oefengeldtab is. Ga in plaats daarvan naar onze computersoftware of de mobiele app, en volg bovenstaande instructies.

Aanvullen via 'Gratis chips'

Als je in onze mobiele app bent, kun je de optie 'Gratis chips' gebruiken door te gaan naar:

• 'Account' → zet de knop op 'Oefengeld' → tik op 'Gratis chips'

Aanvullen bij inschrijving of tijdens het spelen

Gratis chips zijn beschikbaar via het buy-in-venster dat verschijnt als je je inschrijft of inkoopt voor onze spellen. Ze zijn ook beschikbaar als onderdeel van een verzoek om je chips aan te vullen.

Als je je chips aan de tafel wil aanvullen, klik je op 'Chips toevoegen' in de rechterbovenhoek van de tafel in onze computersoftware. Of open, in onze mobiele app, het tafelmenu en kies 'Buy-in' om je chips aan te vullen.

Gratis chips worden niet aangeboden via het buy-in-venster als je genoeg chips hebt voor het inkoop- of aanvulverzoek.

De maximale buy-in aan de tafel is altijd van toepassing. Deze hoeveelheid kan niet worden overschreden.