Geluidsopties aanpassen

Ga om de geluidsopties aan te passen in de computerversie van onze software naar:

1. 'Instellingen'
  2. 'Algemeen'
  3. 'Geluiden'
    • Gebruik de hoofdvolumeschuif om het volume van alle geluiden aan te passen.
    • Gebruik de schuif naast het geluid dat je wil aanpassen om het volume van individuele geluiden aan te passen.
    • Je kunt ook de knop 'Resetten naar standaardvolume' gebruiken om de volume-instellingen terug te zetten naar de standaardinstellingen.
    • Vink om een bepaald geluidseffect uit te schakelen het betreffende geluidseffect uit.
    • Kies als je liever je eigen geluiden wil uploaden een vakje voor een actie, druk op [Bladeren...] en zoek het geluidsbestand dat je wil gebruiken op je computer (alleen .wav-formats). Druk daarna op de muzieknoot ernaast om het nieuwe geluid te horen.
    • Kies om de softwaregeluiden terug te zetten naar de oorspronkelijke instellingen 'Standaard geluiden terugzetten'.

Computersoftware - geluidsopties

Tik als je de een mobiel apparaat gebruikt op de knop 'Account' om het accountscherm te openen en vervolgens:

1. 'Instellingen'
  2. 'Geluid'

Mobiele software - geluidsopties